Gezondheidscentrum De Maasdorpen te Vierlingsbeek

Afbouw en inrichting van het gezondheidscentrum in de plint van een appartementengebouw. 

“ Tijdens de nieuwbouw van ons centrum hebben wij de samenwerking met Hans  Verhoeven als zeer prettig ervaren. Het bouwen van een gezondheidscentrum is een langdurig traject. Vanaf de ontwerpfase denken zij mee over het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering.  Zij leveren een artistieke bijdrage aan het gebouw. Ook  nemen zij veel werk uit handen door het bouwkundige proces goed te bewaken.  Daarnaast hebben zij  veel ervaring binnen de gezondheidszorg waardoor de functionaliteit centraal staat. Dit alles heeft geresulteerd in een gezondheidscentrum waarin 3 verschillende disciplines bijeengebracht zijn tot één harmonisch geheel. Het gebouw wat er nu staat is verrassend en uniek, heeft kleur en veel licht en is vooral ook erg functioneel. Wij genieten nog dagelijks van ons nieuwe gebouw.Hierbij willen wij Hans heel erg bedanken en kunnen we hen iedereen aanbevelen.”

Cees en Esmee Mosch, huisartsen

“ Mede door de inzet van V A & I is de uitstraling van onze nieuwe praktijk fysiotherapie in het gezondheidscentrum te Vierlingsbeek geworden wat we ervan verwachtten: Afwerking, licht en kleur zijn tot harmonie gekomen. Tot volle tevredenheid van alle medewerkers werken we nu in een zeer prettige werkomgeving wat het behandelen en begeleiden van patiënten alleen maar ten goede komt. Bedankt voor jullie meedenken en inzet.”

Jan en Wouter van Dongen, fysiotherapie