Apotheek Het Baken Vroomshoop

Afbouw en inrichting  nieuwe apotheek in een nieuwbouw zorgcentrum te Vroomshoop. 

Na eerder voor de apotheken Bom te Vriezenveen en Westerhaar het volledige ontwerp verzorgd te hebben, was nu de vraag om voor de nieuwe vestiging in Vroomshoop een inrichting te ontwerpen. De vraag van de heren Bom was om de apotheek wel dezelfde uitstraling te geven als de andere apotheken, maar geen kopie ervan te maken. De nieuwe apotheek moest zich in kwaliteit onderscheiden van de apotheken in de omgeving. Dit is in de inrichting tot uitdrukking gebracht. Een eigenzinnige inrichting die past bij de apothekers en de klanten van de apotheek. 

“Met Verhoeven Architectuur & Interieur hebben we een uitermate prettige samenwerking gehad gedurende het gehele traject, vanaf de start van het project tot en met de oplevering van de

prachtige apotheek, naar onze mening zeer geslaagd. Zowel zakelijk als op het persoonlijke vlak waren de contacten bijzonder effectief en prettig, waarbij laagdrempeligheid voorop stond.

Te allen tijde was de heer Verhoeven bereid mee te denken met ons, ook over tussentijdse aanpassingen en nieuwe inzichten.

Ook kwam de heer Verhoeven frequent op locatie om zaken voor ons te regelen, ook met andere betrokken partijen.”

Apotheek Het Baken, Vroomshoop

F.H. Bom en H.A. Bom, eigenaren/opdrachtgevers